Locator Запоріжжя Спортивні та тренажерні залиСпортивні та тренажерні зали Запоріжжя

Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі

4
застосований фільтр: сплата карткою
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Khortitsa Palace

    Запоріжжя, бульвар Шевченка, тел. 0 (61) 766-00... показати
    Запоріжжя, бульвар Шевченка, 71а, тел. +380(61)766-00-00 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Khortitsa Palace знаходиться у Запоріжжі, бульвар Шевченка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Кроссфит в Запорожье

    вулиця Лєрмонтова, тел. 0 (67) 756-53... показати
    вулиця Лєрмонтова, 24, тел. +380(67)756-53-31 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Кроссфит в Запорожье знаходиться у Запоріжжі, вулиця Лєрмонтова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Центр красоты и здоровья Шеки

    вулиця Героев 55-й Бригады, тел. 0 (61) 213-97... показати
    вулиця Героев 55-й Бригады, 39, тел. +380(61)213-97-13 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Центр красоты и здоровья Шеки знаходиться у Запоріжжі, вулиця Героев 55-й Бригады. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Fitness River

    вулиця Автозаводська, тел. 0 (66) 412-19... показати
    вулиця Автозаводська, 18а, тел. +380(66)412-19-78 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Fitness River знаходиться у Запоріжжі, вулиця Автозаводська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 21:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі (Запорізька)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані у Запоріжжі (Запорізька). Locator відомо про чотири спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Khortitsa Palace , Кроссфит в Запорожье, Центр красоты и здоровья Шеки та інші , які розташовані на бул. Шевченка, вул. Лєрмонтова, вул. Героев 55-й Бригады і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі?

    За даним Locator у Запоріжжі ведуть діяльність 4 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі у Запоріжжі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі: Khortitsa Palace , Кроссфит в Запорожье, Центр красоты и здоровья Шеки.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Khortitsa Palace , Кроссфит в Запорожье, Центр красоты и здоровья Шеки.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Запоріжжі

Спортивні та тренажерні зали за районами Запоріжжя:

Більше популярних послуг у рубриці:

персональний тренер, фіто-бар, руська баня, пілатес, басейн, сауна, антицелюлітний масаж, стрейчінг, релакс-масаж, дитячий фітнес, солярій, фінська баня, плавальний басейн, Безкоштовний Wi-Fi, відновлення після пологів, жіночій педикюр, йога, спортивна гімнастика, спортивний дієтолог, лікувальна гімнастика, манікюр, нігті, фітнес-тестування, заняття у спортзалі для вагітних, бойові мистецтва, аналіз складу тіла, фітбол, водоспад, аквааеробіка, догляд за обличчям