На сьогоднішній день український металопрокат представлений широким вибором профільних виробів, що здатні абсолютно задовольнити будь-які технічні вимоги.

Ознайомитися з каталогом провідного українського виробника металопрокату АВ метал груп, можливо на сайті https://avmg.ua/, де представлені конкурентні вироби найвищої якості, що можуть бути використані як на виробництві, так і для будівництва будь-яких конструкцій та споруд.

Основні види та технологічні властивості металопрокату

Правильно виготовлений металопрокат має високий показник вогнестійкості, так само добре переносить високі та низькі температури, а також різкі перепади температур, значні механічні навантаження тощо. Через свою універсальність потреба в ньому постійно зростає, наслідком чого є постійно зростаюча кількість та різноманіття видів металопрокату.

За даними avmg.ua, найбільш запитуваними є такі види:

  • Будівельні кріплення
  • Запірна арматура
  • Металева сітка
  • Стінові та покрівельні матеріали
  • Чорний метал
  • Нержавіюча сталь
  • Алюмінієвий прокат
  • Електроди

Нержавіюча сталь є сплавом, завдяки чому вдається надати їй необхідної міцності для ефективної взаємодії з агресивними речовинами, була стійкою до таких негативних процесів, як корозія тощо.

З метою надання виробу з чорного металу більшої міцності та покращених хімічний якостей, його покривають шаром цинку, і даний процес отримав назву оцинковка, що дозволяє захищати виріб від корозії, продовжуючи його життя та функціональність. Такі вироби можуть бути представлені у вигляді: листової та рулонної сталі, простої та фасонної металопродукції, а також труби у всьому своєму різноманітті.

Формування ціни на металопрокат

Кінцева вартість металопрокату залежить від цілої низки факторів, адже не тільки вага, чи довжина має значення, а й складність виконання, якість сплаву, належність до певного типу продукції, і, звичайно, наявність спеціальної обробки.

Крім того, на кінцеву вартість може впливати сезонність, регіон доставки, ексклюзивність виробу і індивідуальні побажання замовника.

Чому варто замовляти металопрокат в АВ метал груп

Серед відгуків клієнтів компанії АВ метал груп, до числа яких входять провідні українські будівельні та виробничі компанії, варто виділити наступні, що якнайкраще характеризують сильні сторони діяльності компанії, що є лідером з виробництва металопрокату в Україні:

  1. Наявність широкої мережі металобаз по всій території України, що дозволяє отримувати замовлення максимально швидко та власноруч впевнитися у якості продукції
  2. Найнижча ціна на продукцію дійсно високої якості, завдяки великим виробничим масштабам
  3. Можливість виготовлення виробів чи конструкцій з металу за індивідуальним кресленням чи проектом
  4. Зручне оформлення замовлення через сайт
  5. Широкий вибір готової продукції
  6. Можливість придбання металевих виробів також і світових виробників за найкращою ціною з власною доставкою в Україну
  7. Наявність сертифікатів якості та відповідності на кожну одиницю товару
  8. Використання сучасних технологій обробки металу, завдяки чому максимально продовжується строк служби металовиробів.
  9. Власний спеціалізований автопарк та доставка вантажів в будь-яку точку України та світу в найкоротші терміни