Надійним бар’єром, який запобігає поширенню вогню та продуктів горіння є протипожежні двері. Згідно з проєктною документацією в Україні їх встановлюють в громадських місцях, промислових об’єктах, приватних будинках з підвищеними вимогами до пожежної безпеки.

Плануючи замовити сертифіковані металеві протипожежні двері, варто купити їх напряму від виробника, тому ціна у цьому випадку буде привабливою. Конструкції компанії Cortez багато років поспіль доводять свою ефективність. Вони мають офіційну гарантію та сертифікати відповідності міжнародним вимогам. Серед асортименту моделей можна підібрати рішення на будь-яку потребу.

Де краще купити сертифіковані металеві протипожежні двері

Виявляється, в Україні купити сертифіковані металеві протипожежні двері за невелику вартість реально. Головне замовити їх напряму від виробника, що дозволить отримати оригінальну продукцію без переплат. Наявність власного виробництва дозволяє контролювати кожен етап виготовлення дверей. 

Вогнестійкі конструкції мають сучасну комплектацію та виготовляються з товстого листа металу й мають ефективний наповнювач. Звернутися краще до компанії, яка відома на ринку та відповідає за якість продукції, яку виробляє. 

Плануючи купити вогнетривкі двері не варто заощаджувати, адже сумнівні пропозиції можуть обернутися лихом під час виникнення надзвичайної ситуації. Тому будь-яка модель має мати офіційну документацію, адже добросовісному виробнику немає чого приховувати. 

Якими повинні бути якісні протипожежні двері

Завдяки конструкційним характеристикам сертифіковані протипожежні двері ефективно протистоять високій температурі та відмінно виконують свою функцію. 

Листи мають покриватися якісною порошковою фарбою, яка надійно захищає поверхню від зовнішніх чинників. Якісна вогнетривка конструкція має мінімалістичний дизайн та впишеться в будь-який сучасний інтер’єр. 

Кожна модель має мати сертифікат, який свідчить про проходження нею ряду діагностичних випробувань, по успішному закінченню яких, дверям присвоюється певний клас пожежостійкості.

Для встановлення протипожежних дверей в громадських місцях краще обрати конструкцію з системою «Антипаніка», яка гарантує ефективне відкриття шляхів евакуації. 

Якісні двері є запорукою безпеки майна та життя людей, перебуваючих у приміщенні.