Коли в моді з’явилися брюки із завищеною талією, тоді топи зайняли більш респектабельне місце в гардеробі жінок. Тепер ви можете придбати топ не тільки для занять спортом, але і під джинси або офісний костюм, або святковий лук. 

Жіночі топи: види та особливості 

Жіночі топи – це гарна частина гардеробу, яка може служити як нижньою білизною, так і бюстгальтером, верхнім одягом. Усе залежить від стилю і ролі, яку ви хочете грати в своєму образі. Топ може мати тонку бретельку, розширену лінію плеча або рукава, а найчастіше мати опуклу лінію талії або застібатися під грудьми.

Існує широкий асортимент такого жіночого одягу, а саме: 

  • Без бретелей. Топ-бандо підійде сміливим жінкам, хто має струнку фігуру. Він добре поєднується з шортами, вузькими джинсами, міні-спідницями та джинсовими комбінезонами. У такому топі можна гуляти по місту, відвідувати вечірки на пляжі тощо. Адже одяг з відкритими плечима – це справжній літній хіт. А доповнити аутфіт можна блузкою або масивними прикрасами.
  • Асиметрія. Дуже цікаво виглядає кроп-топ з відкритим плечем і довгими рукавами. Такий фасон підходить для створення сексуального образу. Вирізи можуть мати асиметрію.
  • З тонким ремінцем. Красива шовкова модель, зручно сидить на тонкому ремінці, прекрасно доповнить як романтичні образи, так і офісні.
  • Вільний крій. Такі топи підходять жінкам з різними типами фігури і статурою. Вдало підібрані моделі підкреслюють груди і приховують зайві сантиметри талії. Вільний топ може бути спущений на одне плече і доповнить образ з легкими літніми брюками або джинсами-скинни.
  • З глибоким вирізом горловини. Такі моделі підійдуть для повсякденного стилю. Вони можуть бути як з довгими, так і з короткими рукавами, або з рукавами три чверті. 
  • З відкритою спинкою. Це красиві варіанти з ажурним передом, а ще з відкритою спинкою. 
  • Спортивні топи. Вони на широких бретелях, які прилягають до тіла, підходять для занять бігом, фітнесом і тренажерним залом. 

Як вибрати жіночий топ?

Для того, щоб придбати саме той гарний топ, то необхідно орієнтуватися на власні особливості фігури: 

  1. Лляний топ добре виглядає з трусиками із завищеною лінією талії і візуально робить фігуру ще більш стрункою.
  2. Укорочена модель в якості самостійної частини вашого гардеробу підійде абсолютно всім. Головне – це виставити напоказ лінію талії і бути впевненою у виборі відповідного для цього місця.
  3. Якщо ви не готові до відкритої моделі, обирайте подовжений варіант і вибирайте одяг із завищеною лінією талії або стильний образ.
  4. Залежно від фігури, ви завжди можете підібрати топи з різним одягом і збалансувати їх в пропорціях: спідниця буде гармонійно виглядати з прилеглим верхом і об’ємним декорованим варіантом з облягаючим низом.