Килим – один із найважливіших елементів декору, що відповідає за тепло і затишок дому. До вибору цього атрибута потрібно віднестися серйозно, адже від нього залежить і загальний вигляд кімнати. Якщо ви не знаєте, як вибрати і які придбати килими на підлогу, онлайн-магазин Allcarpets дасть вам кілька практичних порад. 

Інтернет-магазин Allcarpets щодня допомагає покупцям зробити вдалий вибір. Ми враховуємо навіть найменші побажання клієнта, щоб запропонувати те, що підійде вам на всі 100%. Отже, на що ми радимо звертати уваги при виборі килима: 

  • Матеріал і зносостійкість. Це перше, на що потрібно звернути увагу, особливо, якщо йдеться про такі частопрохідні кімнати, як вітальня чи передпокій. Вибирайте якісні та щільні безворсові килими – вони міцні, стійкі до великих навантажень та деформацій. Для спальні можна обрати більш делікатний, м’який килим з високим ворсом. 
  • Гіпоалергенність. У дитячу і спальну кімнату краще вибрати килимове покриття з натурального нещільного ворсу. Так ви вбережетеся від скупчення пилу і бруду, який може викликати алергію. 
  • Ромір. Суцільний великий килим чи декілька маленьких? Наші клієнти часто потребують поради у цьому питанні, адже не знають, як буде краще. Якщо у вас простора кімната – можна обрати як один великий килим, так і декілька менших. 2-4 невеликих килимки допоможуть поділити кімнату на різні зони. Але якщо кімната маленька, все-таки краще вибрати суцільний килим на всю підлогу, адже декілька малих зроблять приміщення візуально меншим. 
  • Естетика. Це не менш важливий критерій, адже крім практичності, килим обов’язково має гармонійно вписуватися у дизайн інтер’єру. Для монохромних кімнат вигідно виглядає покриття яскравих, насичених відтінків. Для ремонтів у світлій палітрі – пастельні килими, але дещо темніші від кольору підлоги. А для темних кімнат – глибокі, насичені, благородні тони. І, головне – потрібно, щоб покриття вам візуально подобалось! 

Де можна купити якісні килими на підлогу?

Придбати гарне, практичне і недороге килимове покриття можна в онлайн-магазині Allcarpets. Сайт пропонує зручні умови для швидкого пошуку, де ви можете ввести потрібні параметри по фільтрах і за декілька хвилин знайти свій ідеальний килим. Або ж перейдіть в одну з рубрик: килими “В вітальню”, “На кухню”, “В спальню” тощо. Це дуже зручно, адже у розділах підібрані такі килимові покриття, що відповідають потребам та особливостям того чи іншого приміщення. А якщо самостійно обрати килим вам не вдається, зв’яжіться з нашим онлайн-консультантом і він допоможе в цьому. 

Allcarpets пропонує зручні умови оплати, а також дарує безкоштовну доставку по всій Україні! Заходьте на сайт, обирайте свій найкращий варіант і замовляйте килим, що стане чудовим доповненням інтер’єру на довгі роки!