Пошук вакансії – це ціле мистецтво, вчитися якому немає часу, коли робота потрібна вже зараз. На щастя сьогодні ми маємо цілу низку переваг у пошуку роботи та співробітників у вигляді всесвітньої мережі інтернет та спеціалізованих сайтів, взірцем якого в Україні та Європі є Jooble, адже об’єднує чимало країн в єдину систему, має зручну навігацію та дозволяє не тільки особі шукати роботу, а й роботодавцеві шукати спеціаліста за переліком певних навичок та навіть місцю проживання. Тож за запитом «робота Запоріжжя» є ідеальний варіант – це швидка та дієва реєстрація на порталі ua.jooble.org.

Робота без досвіду

Як шукати роботу, коли ти маєш певну освіту та трудовий і життєвий досвід – зрозуміло, заповнюєш анкету, вказуєш всі свої вміння та навички, особистісні якості, пишеш резюме тощо. А що робити, коли досвіду немає? Дійсно, студентів та осіб без досвіду беруть на роботу не дуже охоче, адже їх треба вчити та враховувати факт сесій і інших обставин. Або ж беруть, але за мізерну платню, або на найважчі види робіт, що не завжди зручно, або ж робота передбачає знаходження на місці в той же час, що і пари в університеті, що є несумісним з навчанням, як же бути?

Jooble зібрав топ-5 професій, які є дуже актуальними та затребуваними на сьогоднішній день, можуть приносити нормальний дохід, за умови достатньої віддачі, та абсолютно підходять для осіб без досвіду роботи, проте, як і будь-яка робота, вимагають самоудосконалення.

ТОП-5 вакансій від Jooble для тих, хто не має досвіду:

  • Менеджер інтернет-магазину – відповідати на питання покупців та допомагати їм роботи правильний вибір
  • Менеджер директу – консультування клієнтів онлайн з продукції інтернет-магазину в соцмережах
  • Контент-менеджер – спеціаліст, що відповідає за якісний склад письмового та візуального контенту в профілі соцмереж
  • Модератор телеграм-каналу – особа, що слідкує за своєчасним поданням інформації до інформаційного телеграм-каналу та відсутністю спаму, дотриманням норм та правил спільноти
  • Копірайтер – спеціаліст, що відповідає за словесне оформлення інформації для профілів у соцмережах, що спеціалізуються на продажі товарів або наданні певних послуг.

Шукай роботу з Jooble

Скільки людей – стільки й вимог до майбутньої роботи, адже кожний спеціаліст представляє собою унікальний набір компетенцій та особистих якостей, які є надзвичайно цінними саме у своєму специфічному поєднанні. Наша мета – зробити все для того, щоб відбулася зустріч того самого фахівця, незалежно від його досвіду та того самого роботодавця, який надасть саме ті умови роботи, які будуть стимулом та поштовхом до його становлення та прогресування.

Будуй своє життя разом із Jooble!