Перевезення будматеріалів — послуга актуальна і дуже затребувана, її організовують у різних масштабах — між містами, регіонами і навіть країнами. За своєю особливістю будівельні матеріали — вантажі специфічні, якісь можуть зберігатися довго і долати великі відстані, якісь втрачають властивості за лічені години. Саме тому важливо приділити підготовці вантажу особливу увагу. 

Сьогодні ми обговоримо такий процес, як перевезення будматеріалів, поговоримо про те, на чому він ґрунтується і як здійснюється. 

Види будматеріалів

Як відповідальний власник щойно купленого комплекту будівельних матеріалів, ви маєте розуміти, що організацію його перевезення потрібно будувати виходячи з того, з яким видом будівельних матеріалів ви маєте справу. Отже, нам не обійтися без класифікації. Будматеріали бувають:

  1. Сипучі (для таких матеріалів, як сухі суміші, цемент, гравій, пісок, щебінь тощо характерні або наявність пакування, або відсутність тари зовсім).
  2. Швидкопсувні (йдеться про будівельні, оздоблювальні комплексні суміші, субстанції, які вимагають постійної підтримки необхідної консистенції).
  3. Тендітні та ті, що б’ються (тут маємо справу з оздоблювальними матеріалами, різновидами цегли, бруківки тощо, для яких знадобиться щільна пакувальна тара і надійна система фіксації).
  4. Негабарити і важковаговики (мова про готові металеві конструкції, залізобетонні та дерев’яні елементи тощо).
  5. Будматеріали, що вимагають особливих температурних і транспортувальних умов (низка будматеріалів, які потребують періодичного підігріву, щоб не втратити властивості під час перевезення).
63e24344a1ce4.png

Особливості перевезення будівельних матеріалів

Визначившись із типом будівельних матеріалів, ви можете усвідомлено вирішити — чи впораєтеся самі, чи звернетеся по допомогу до відповідної транспортної компанії. Ми рекомендуємо такий складний процес віддавати в руки професіоналів, до того ж у нас є для вас гідна пропозиція. 

Якщо замовити послугу вантажоперевезення в сервісі SHARK Taxi, можна отримати якісне та кваліфіковане обслуговування, але при цьому заощадити особисті кошти, і реалізувати перевезення в рази швидше. Ви просто обираєте вантажну машину з ряду, представленого сервісом, а завантаження і перевезення беруть на себе фахівці.

Що враховують представники сервісу під час організації перевезення будматеріалів:

  • Відстань і оптимальність маршруту

Оскільки найчастіше перевезення будматеріалів — це доставка вантажу зі складу до певного об’єкта, то це відстань невелика, але, тим не менш, така, що вимагає уваги до побудови безпечного та якісного маршруту по місту, щоб не сталося непередбачених неприємностей у дорозі.

  • Дальність перевезення

Якщо є потреба в ексклюзивних фірмових елементах або зарубіжних аналогах будматеріалів, завжди можна організувати перевезення між країнами.

  • Збереження вантажу

Як ми вже говорили, різні види будматеріалів вимагають різних умов перевезення для безпечного подолання шляху. Фахівці стежать за тим, щоб вимог було дотримано. 

  • Терміни поставки

Насправді все залежить від дальності перевезення, однак, в SHARK Taxi, наприклад, передбачається найкоротший і не менш безпечний маршрут.

Перед замовленням послуги вантажоперевезення переконайтеся в тому, що ваш вантаж щільно упакований у поліетилен, картон та інші ізолюючі матеріали. Коли ви будете впевнені в готовності до перевезення, можете сміливо звертатися до професіоналів для його реалізації. До слова, з сервісом SHARK Taxi https://shark-taxi.ua ви можете швидко, безпечно і недорого перевозити не тільки будівельні матеріали, а й організовувати перевезення обладнання, перевезення меблів і техніки, перевезення піаніно, перевезення особистих речей тощо.