Технологія еСИМ передбачає підключення номерів стільникового зв’язку на вмонтований в смартфон мікрочип. З нею не потрібно купувати стартовий пакет та вставляти у пристрій пластикову картку. Купити еСИМ можна в магазині Київстар онлайн та налаштувати самостійно без відвідування фірмового салону. На те, щоб відмовитися від фізичної картки на користь віртуальної, є кілька вагомих причин. Про них розповімо далі.

Чому еСИМ краще фізичної картки

Ми звикли користуватися одним номером, телефоном зі слотами для двох сім-карт, або переставляти сімки за потреби. Віртуальна картка дозволяє забути про всі ці обмеження і просто насолоджуватися користуванням послугами мобільного зв’язку від кількох провайдерів одночасно. Для цього потрібно лише активувати бажаний номер у налаштуваннях свого смартфона, що займає до 30 секунд. Жодних походів до салону зв’язку для поновлення зношеного носія, жодних переставлянь карток і їх некоректної роботи у випадку недолугого розміщення.

Вбудована картка корисна такими можливостями:

  • Підтримка понад 5 номерів різних провайдерів, в тому числі закордонних.
  • Відсутність механічних маніпуляцій з гаджетом при зміні активного номера.
  • Швидке налаштування та просте управління.
  • Захист свого мобільного акаунту, недоступність інформації стороннім особам у разі втрати телефону та переваги у його пошуку через онлайн-трекери.

Зручність еСИМ одразу оцінять активні користувачі мобільного зв’язку, які часто телефонують на номери різних операторів. Можна придбати декілька різних тарифних планів і економити кошти, змінюючи їх та спілкуючись в одній мережі з абонентом.

Як долучитися до спільноти еСИМ

Для того, щоб скористатися послугою еСИМ в першу чергу потрібно обрати пристрій, який її підтримує. Для цього звертайте увагу на останні моделі флагманів ринку. Уточнити інформацію про технічні можливості смартфона можна з його інструкції, дописів на сайті виробника чи у інтернет-магазині Київстар в розділі еСИМ. Деякі моделі підтримують також контакт віртуальної картки з під’єднаними пристроями — смарт-годинниками, планшетами.

Новим абонентам варто заздалегідь обрати тарифний план Київстар. Важливо звертати увагу на його доступність саме для віртуальної картки. Така інформація надається в описі пакета. Для чинних користувачів може знадобитися зміна тарифу, якщо їх пакет не підійде.

Щоб купити еСИМ, або обміняти на неї пластикову картку достатньо подати заявку з особистого кабінету в додатку оператора. Після цього буде надіслано код активації нового чіпа. Підтвердьте операцію в налаштуваннях сім-карт у своєму смартфоні та перезавантажте його, щоб оновлення активувалися. Приємного спілкування!