Досягнення сучасних технологій дозволили отримати синтетичні волокна, які мають максимальну схожість із натуральним волоссям. Однак за багатьма параметрами в процесі експлуатації штучне волосся поступається натуральному. Розглянемо докладніше способи визначення натуральності зрізів та пасм.

А тим, хто ще не знає, де купити волосся натуральне для нарощування, рекомендуємо заглянути в салон-магазин Zirkova.

Текстура штучного та натурального волосся для нарощування

Найпростіший спосіб визначити натуральність волосся для нарощування, який не потребує особливих маніпуляцій – візуальний огляд та тактильний тест. Навіть дуже високоякісна синтетика має помітний не природній синтетичний блиск. Волосинки в такому зрізі лежатимуть ідеально одна до одної. Натуральне волосся для нарощування природно менш слухняне. У недорогих зрізах можна знайти січені волоски. Блиск частіше помірний, а в освітленому волоссі зовсім відсутній.

По можливості обов’язково перетріть пасмо волосся для нарощування між пальцями. Штучне волосся видає легкий скрип, крім того, при стисканні на поверхні залишається невелика вм’ятина, яка просто зникає з часом.

Спосіб визначення натуральності волосся для нарощування

Найчастіше штучне волосся для нарощування видають за слов’янку світлих відтінків. Якщо вам складно візуально відрізнити волосся, попросіть дістати пару волосин зі зрізу і підпаліть. Навіть якісне штучне термоволосся для нарощування при горінні неминуче плавитиметься і виділятиме характерний запах пластику. Волосся натуральне для нарощування горить мерехтливим полум’ям, а сам запах при цьому має схожість з підпаленим пір’ям.

Ціна та місце покупки волосся для нарощування

Найчастіше на обман трапляються покупці, котрі на чолі вибору ставлять ціну. Сумніви повинні викликати зрізи волосся, вартість яких значно нижча від середньоринкової. Наприклад, ціна 100 г слов’янського темного волосся завдовжки 50 см — від 200 USD, світлого — від 235 USD. Чим довше волосся, тим вище його вартість. Від цього і треба відштовхуватися.

Ретельно підходьте до вибору місця покупки, віддаючи перевагу магазинам та салонам, які спеціалізуються на реалізації волосся, перук та товарів для нарощування. Автори випадкових оголошень та магазини, які продають неспеціалізовані товари, навряд чи зможуть запропонувати якісний натуральний зріз волосся.