В житті трапляються різні ситуації, і, коли рідним людям потрібен регулярний догляд, це може бути не завжди сумісно зі способом життям інших членів родини.

Тому рішення найняти доглядальницю для людини, яка не може самостійно рухатися, або має проблеми з пам’яттю, чи потребує повного догляду та піклування, але віддає перевагу перебуванню вдома, а не в спеціалізованому закладі, є задача не з легких, адже, по-перше, на таке рішення треба зважитись, по-друге, доглядальниця має бути не просто гарною людиною, якій Ви довіряєте, адже життя та здоров’я рідної людини тепер напряму залежатиме від чужої волі, а й бути справжнім професіоналом, адже така праця потребує спеціальних знань та досвіду.

Отже, обираючи доглядальницю, варто звертати увагу на такі моменти:

  • Досвід роботи з певною віковою категорією
  • Спеціалізація
  • Наявність спеціальної освіти
  • Наявність медичної освіти
  • Робота напряму, або через агенцію

Як показує досвід, найняти доглядальницю через агенцію – набагато надійніше та швидше, адже в протилежному випадку доведеться підшукувати людину виключно за рекомендаціями друзів та знайомих, чиї вимоги та думка може відрізнятися від Ваших.

Переваги пошуку доглядальниці через агенцію

Професійна та надійна людина, що забезпечить гарний догляд члену Вашої родини – то майже новий член родини, від якого відтепер залежить не тільки життя, але й цілісність статку та житла. Саме тому набагато краще, швидше та надійніше підшукувати доглядальницю через спеціалізовані агенції, що працюють саме в Вашому місті, такі як «Добро людям», місто Київ, https://dobroyou.com/ua/kiiv, та мають різні варіанти для вирішення різних завдань.

Серед переваг найму доглядальниць через агенцію варто назвати наступні:

  1. Можливість обирати доглядальницю як за професійними, так і за персональними даними, такими як вік, стать, інтереси, і так далі
  2. Для погодинних замовлень можна обирати доглядальницю за картою, орієнтуючись на найближчі до Вас варіанти
  3. Наявність власної бази спеціалістів, що забезпечує швидкий та якісний підбір персоналу
  4. Персональний менеджер, який в онлайн-режимі 24/7 допомагає вирішити будь-яке питання
  5. Контроль роботи доглядальниці, постійний зв’язок із замовником послуг
  6. Можливість оперативної заміни доглядальниці без додаткових витрат

Професійна доглядальниця у Вашому місті за доступною ціною

Не зважаючи на те, що будь-яка доглядальниця повинна мати певний перелік як персональних та і людський якостей, як то людяність, терплячість, бути фізично та психічно витривалою, відповідальність, дотримання режиму, акуратність та чемність тощо, тим не менш, кожен окремий випадок є унікальним, тому, якщо Ви шукаєте доглядальницю, варто довірити дану функцію людям, що спеціалізуються на цьому та володіють необхідним досвідом, контактами, можливістю організації саме того догляду, який потрібен Вам, а також знають зручні методики контролю чесної та комфортної співпраці для усіх сторін.

Шукаючи найкращого спеціаліста для члена своєї родини, зверніть увагу на відгуки, і, особливо, строк роботи агенції та наявність спеціалізації. Так, агенція «Добро людям» має свої філіали в усіх містах та містечках України, таких, як Київ, Івано-Франківськ, Львів, Ужгород, Хмельницький, Дніпро https://dobroyou.com/ua/dnipro тощо.

Замовити доглядальницю у Вашому місті можна за такими спеціалізаціями:

  • Домашній догляд: підтримання належного способу життя інваліда, або недієздатної особи, допомога з прибиранням, готуванням їжі, контроль прийому ліків та інших засобів, необхідних для підтримання нормального життєвого циклу, гігієна та годування, прогулянки тощо. А також допомога людям, що потребують догляду після операції чи отриманої травми.
  • Догляд в лікарні чи медичній установі: психологічна підтримка, контроль своєчасного проведення процедур на належному рівні, проведення необхідних гігієнічних, профілактичних процедур тощо.
  • Догляд за літніми людьми: персональний помічник, що з належним тактом виконуватиме всю необхідну роботу по догляду за людиною літнього віку з теплотою, піклуванням та турботою