У пошитті жіночих трусів використовуються як натуральні матеріали, так і комбіновані. Кожен із варіантів має свої особливості та ряд переваг, про які ми й розповімо нижче. Тим, хто ще не знає, де купити оптом якісну та стильну нижню білизну для жінок, рекомендуємо заглянути в каталог інтернет-магазину INDENA.

Особливості натуральної бавовняної спідньої білизни для жінок

Натуральна бавовна — лідер у виробництві жіночих трусиків, одягу для сну та дому. Матеріал цінується за високі тактильні властивості, не викликає подразнень на шкірі та комфортний у будь-яку пору року.

Відсутність мінімальної еластичності не дозволяє жіночим трусикам мати облягання по фігурі, тому з натуральної бавовни частіше відшивають класичні сліпи, хіпстери та шортики для сну. Досить часто особливості крою роблять натуральну спідню білизну для жінок помітною під тонкими літніми тканинами, що не додає їй балів у питанні універсальності. Також варто відзначити, що бавовняні жіночі труси втрачають форму і деформуються після багаторазового прання.

Переваги жіночих трусів з еластаном

Справедливо відзначити, що еластан не є окремим типом тканини. Волокна додають до натуральних, у тому числі до бамбука, бавовни та шовку, так виробляються комбіновані тканини.

Технологію виробництва синтетичної нитки з поліуретанових каучуків вперше було реалізовано в середині минулого століття компанією DuPont. Пізніше волокно потрапило до ніші текстильної промисловості. Поширення при пошитті спідньої білизни, зокрема жіночих трусів, набуло завдяки здатності розтягуватися до 800% і повертатися у первозданну форму без видимих деформацій.

Нитки еластану тонкі, це дозволяє жіночим трусикам мати невелику вагу і бути комфортними в будь-яку пору року. За рахунок еластичності спідня білизна відмінно переносить прання, зберігає форму, не деформується і не вимагає прасування.

З комбінованих тканин відшиваються всі фасони жіночих трусиків, зокрема ті, у яких передбачено щільне облягання по фігурі. Вони вигідно підкреслюють силует та непомітні під одягом. Ще одна перевага жіночої спідньої білизни з еластаном — можливість комбінування з декоративними вставками еластичного мережива. При цьому трусики не сковують активних рухів і підходять в якості білизни для занять спортом.