Будь-яка техніка відмінно відпрацьовує свій термін у разі, якщо за нею правильно доглядати та дотримуватися правил експлуатації, яких вимагає виробник. 

Розраховувати на вказаний термін функціонування пристрою можна лише, придбавши якісні UV лампи для манікюру. Їх можна придбати, завітавши в інтернет-магазин Million Nails. Сертифіковані пристрої можна купити оптом і в роздріб. Тут представлений широкий вибір ламп за найприємнішими цінами в Україні. Замовивши продукцію гуртом, можна розраховувати на приємні знижки та заощадити власний час, отже на сайті в каталозі так просто підібрати все необхідне починаючому майстру чи професіоналу.

UV лампа для манікюру: головні правила догляду 

Враховуючи сьогоднішні реалії подій в Україні, використовуючи UV лампу для манікюру, варто підключати стабілізатор напруги, який точно захистить техніку від передчасного виходу з строю. Не варто заощаджувати на ньому та покладатися на випадок. Стабілізатор допоможе уникнути надзвичайної ситуації та врятувати техніку. У крайньому разі можна використовувати мережевий фільтр.

Варто розуміти, що навіть якісна лампа може вийти з ладу у разі постійних вібраційних навантажень. Таке може трапитись під час регулярних виїздів до клієнта. І звичайно, що її варто берегти від падінь. 

Коли варто замінити лампочки UV лампи для манікюру

Регулярне використання UV лампи для манікюру передбачає її функціонування протягом року. Далі ультрафіолетові лампочки необхідно замінити, оскільки їх вплив знижується, що неодмінно може позначатися на якості манікюру. У разі, коли лампа використовується в режимі інтенсивного навантаження, лампочки змінюють кожні півроку. Якщо час полімеризації штучного покриття збільшується, пристрій втрачає свою потужність, а лампочки потребують заміни. Одним із перших ознак, які вказують на втрату лампами потужності є їх незначне мерехтіння.

Щоб лампа добре працювала необхідно також утримувати відбивачі в ідеальній чистоті. Вони не повинні бути забруднені лаками. Самі лампочки час від часу необхідно протирати від пилу і мікрочастинок, які утворюються під час роботи з клієнтом. 

Слідкуючи за власним апаратом регулярно, можна підтримувати високий рівень обслуговування клієнтів та завжди мати їх вдосталь, адже якісна техніка – це гарант успішного виконання роботи.