Одноразові супниці з кришкою є чудовим рішенням для закладів громадського харчування, що спеціалізуються на доставці їжі додому. Особливо, якщо йдеться про серйозне кафе, якому потрібна одноразова упаковка для перших страв, наприклад, для супів, а не маленької чебуречної. І найкращим варіантом залишаються такі супні ємності, як полімерні склянки або одноразова упаковка  на 250 мл з кришкою.

У цій статті ми поговоримо про плюси та мінуси використання полімерних стаканів для фасування їжі. А купити їх гуртом завжди можна через інтернет-магазин «Плюс-Пак Україна»: https://plus-pack.com.ua/ua/g98945658-supniki-polipropilena.

Переваги одноразової упаковки для перших страв із кришкою

Хоча одноразова упаковка для перших страв і називається такою, її повторне використання цілком можливе. Тому багато хто використовують полімерні стакани та супниці з кришкою для господарських потреб. Наприклад, вони добре підходять для заморожування ягід і фруктів, можуть використовуватися як ланч-бокс. Зрештою, ви за них уже заплатили, то чому б не використовувати ресурс полімерної склянки чи одноразової супної ємності повністю?

Однак особливість матеріалу така, що надто довго такі супниці не служать (вони й не зобов’язані). Тому серед основних плюсів такої упаковки на 250 і більше мілілітрів:

  • низька ціна;
  • мінімальна вага;
  • безпека для здоров’я;
  • герметичність.

Використовувати її як альтернативу звичайному посуду можна на пікніку або туристичній базі, проте в побуті це невигідно через недовговічність полімерних склянок.

Іншим істотним мінусом використання одноразових супниць з кришкою та іншої полімерної упаковки є той факт, що вони не розкладаються природним чином. Тому використовувати їх потрібно відповідально, віддаючи після виходу з експлуатації на повторну переробку.

Купити одноразові супниці та полімерні склянки для супів гуртом в «Плюс-Пак Україна»

Якщо ви шукаєте де купити одноразову полімерну упаковку для перших страв, наприклад, для супів, зв’яжіться з компанією «Пдюс-Пак Україна». Це виробник супниць з кришкою, склянок із поліпропілену тощо. У каталозі багато варіантів одноразової упаковки, у тому числі для супів. Є супні ємності на 250 мл й більші.

Якість гарантується, товар може бути відправлений ​​до будь-якого населеного пункту України. Причому ціни оптом вигідні.