Праймер для нарощування вій використовується майстрами на етапі підготовки до процедури. Його основне завдання – підготувати вії до більш надійної фіксації за допомогою штучних волосків. Праймер забезпечує надійну адгезію між штучними і натуральними віями, гарантуючи високу якість і довготривалий результат. 

Праймер для вій: види 

Праймер для вій можна поділити на 2 види, а саме: для використання в процедурах нарощування вій (при нанесенні макіяжу) і для догляду за ними. Обидва мають однакові характеристики. Базовий праймер, призначений для нанесення під туш, як правило, містить більше доглядають компонентів. Його можна використовувати для зміцнення і відновлення вій без використання туші. Засіб продається в тюбику з таким самим пензликом, як і туш для вій. Найчастіше цей засіб випускається у вигляді прозорого гелю, але є і колірні варіанти, наприклад, чорний. Також цей засіб можна поєднувати з тушшю для вій.

Білий (прозорий) продукт зручний тим, що при використанні добре видно, чи рівномірно він розподілений по волоскам. Новітня розробка цього продукту характеризується унікальним складом, колір якого варіюється від білого (відразу після нанесення) до безбарвного (після висихання).

Функції праймера 

Праймер одночасно виконує естетичну і лікувальну функції. Тому засіб і буде виглядати так, адже це основа, яка наноситься під туш:

  • Він захищає вії, оскільки містить вітаміни, ефірні олії та корисні мікроелементи.
  • Контакт вій з тушшю мінімальний, що додатково захищає їх від того, що якість туші виявилася неякісною.
  • В рамках салонної процедури праймер для нарощування вій використовується в якості очищуючого і захисного засобу і наноситься перед початком процедури нарощування вій.

Естетична функція полягає в тому, що:

  • Він розділяє вії і запобігає їх злипанню при нанесенні туші, створюючи більш природний макіяж.
  • Праймер для нарощування вій містить спеціальні елементи і дрібні частинки, які подовжують кінчики волосків, а туш з часом їх зафіксує, тим самим створюючи візуальний ефект довгих, об’ємних і пишних вій.

Як наносити праймер для вій?

За допомогою пензлика нанесіть праймер на вії зсередини і зовні, і почекайте кілька хвилин, поки засіб висохне. Якщо пензлика немає в комплекті, скористайтеся ватним тампоном. Найкраще підфарбувати вії, закрити очі і почекати, поки вони висохнуть.

Потім ви можете приступити до процедури нарощування вій за допомогою туші – тепер вони захищені і готові до нанесення макіяжу. Якщо після використання ви помітили почервоніння, свербіж або висип на повіках, припиніть використання засобу і зверніться до лікаря.

Пам’ятайте, що праймер слід зберігати в темному і прохолодному місці при температурі не більше 25 градусів.