У зв’язку з війною багато наших громадян стали вимушеними переселенцями, покинувши свої домівки на сході і півдні України, щоб перебратися в більш спокійні західні регіони. Одним із напрямків внутрішнього переселення виступає Івано-Франківськ, гостинне, красиве та затишне місто, яке може порадувати свої гостей різноманітним дозвіллям, а також смачною їжею. В ньому працюють багато ресторанів, кафе, барів, пабів і, звичайно ж, піцерій та суші студій. Якщо Ви хочете скуштувати суші чи піцу не виходячи з дому чи прямо у себе в офісі, тоді Good Sushi & Pizza до Ваших послуг. У нас можна замовити ці блюда з доставкою, в будь-який куточок міста і навіть за його межі. Так Ви зекономите час і сили, зможете не виходячи із зони комфорту скоштувати смачні страви!

Велике розмаїття суші та піци.

Ми приготували для Вас широкий вибір ролів та піци, в нашому меню ці страви представлені усіма смаками із різноманітними начинками, традиційними і популярними, а також створеними за оригінальними авторськими рецептами. Це розмаїття дарує можливість знайти свою улюблену і неповторну страву.

Суші готують професійні сушисти, а піцу – досвідчені піцайоло. Вони створюють свої кулінарні шедеври на сучасній, оснащеній за останнім словом техніки кухні. В процесі використовуються виключно якісні, свіжі і екологічно чисті інгредієнти, які пройшли ретельно перевірку. Весь персонал вакцинований, а в процесі роботи він дотримується усіх санітарних норм.

Враховуючи те, що Вам захочеться скуштувати більше різновидів страв та поділитися ними із друзями, Good Sushi & Pizza підтримує привабливу акційну пропозицію: 1+1=3. Завдяки їй, купуючи дві піци, третя додається в якості подарунку, безплатно.

Також, наш заклад здійснює безплатну доставку їжі по всій території Івано-Франківська.

Ми працюємо для Вас.

В наших закладах не тільки широкий вибір піци та ролів, які дивують своїм неперевершеним смаком, нам також вдалося встановити демократичні ціни на ці кулінарні шедеври. Страви з нашого меню доступні усім, адже окрім демократичних, ми пропонуємо вигідні акційні пропозиції і знижки, які діються на постійній основі. Також варто згадати безкоштовну доставку. Саме тому, Ви можете втамувати свій голод та насолодитися неповторною піцою, зекономивши при цьому кошти. А ще, для цього навіть не потрібно виходити з дому, замовлення можна зробити онлайн з доставкою, просто відвідавши наш сайт: https://goodsushi.if.ua/