Кухонний стілець передбачає зручність та комфорт, вони мають бути практичними. Дехто навіть вважає, що компроміс між красою та комфортом слід змістити до функціональності. 

А “якісні меблі” – поняття комплексне і включає багато факторів. Зокрема включає і ціну, і зовнішній вигляд, і саме виконання. За цими параметрами у bonro.ua/ru/dim-i-sad/stiltsi-dlya-kukhni  буде солідний підхід із вивчення сучасних меблевих трендів, підбір якісних матеріалів й технологічне виробництво. Це все дозволяє випускати великий асортимент стільців як для роздрібного продажу, так і для мережі дилерів.

На що звертати увагу під час вибору стільців на кухню?

Якщо ваша кухня служить не тільки для приготування їжі, але і є зоною для повноцінного обіду, де збирається вся родина після робочого дня або приходять гурти друзів на посиденьки, то стільці варто було б підбирати з м’якою спинкою та максимально зручними для тривалого сидіння. Гармонією між дизайном та комфортом будуть стільці у вигляді напівкрісел. 

Також варто зауважувати розміщення меблів та площу простору для її встановлення. Тож маємо наступні пункти – звертайте увагу на:

  • Форму та розміри кухонних стільців та їхнє співвідношення з простором приміщення;
  • Матеріал каркасу та оббивки;
  • Міцність каркасу (від цього залежить довготривалість стільця в умовах щоденного користування).

Якими мають бути кухонні стільці?

Меблі сучасного дизайну для кухні характеризуються безліччю стилів та дизайну. При цьому обідні набори – і стіл, і стільці до нього – повинні доповнювати модульні секції кухні.

  1. На габарити стільців першочергово впливає планування та стиль приміщення;
  2. Щодо кольорового виконання звертають увагу як багатобарвні варіанти, так і класичні однотонні моделі: у глибокому темному або блискуче білому виконанні;
  3. Стільці традиційних контурів на дерев’яній основі – класика жанру. Але можливими є безліч інших варіантів;
  4. Абсолютним фаворитом серед матеріалів кухонних стільців є бук. Кухонні меблі з букової деревини міцні та надійні, стійкі до подряпин – такі меблі прослужать вам довгі роки.

У якому стилі варто обирати стільці?

Додатково можна зазначити, що завжди актуальними є кухонні ансамблі з облицюванням під горіх. Воно прекрасно гармонує із наборами стільців, де оббивка бежевого або мишачого відтінку, та загалом є нейтральним, тому легко поєднується з іншими кольоровими елементами.

Зокрема популярним є стиль “прованс” – він уже довгі роки користується попитом. Такі кольори для кухні приваблюють покупців естетикою, гармонійністю з простором та практицизмом.

Відмінність стільців у вітальню та на кухню


Стільці для вітальні призначені перш за все для відпочинку. Вони бувають м’якими або напівм’якими, з увігнутим сидінням та обов’язковим вигином спинки. Саме такі моделі можуть задовольнити навіть найноровливішого покупця.

Тут також будуть доречні стільці у вигляді крісел з невеликими підлокітниками, які передбачають тривале та комфортне сидіння під час обіду. Часто для віталень обирають меблювання з дерева – воно відмінно декорується і виглядає не менш коштовно. 

Для кухонь/їдалень актуальними є моделі стільців у мінімалістичному стилі або хай-тек. Серед кольорів домінантними лишаються: білий, аскетичний темний, нейтральний кремовий пластик. Метал чудово гармонує зі скляним круглим або прямокутним столом.