Оце таке цікаве програмне рішення, “BAS Бухгалтерія КОРП“, яке варто звернути увагу користувачам попередніх версій “BAS Бухгалтерія” і тим, хто шукає розширений кадровий облік та потужні розрахунки заробітної плати.

Знайшлося тут декілька основних функцій BAS Бухгалтерія КОРП, які варто зазначити:

  • Система автоматизації основних бухгалтерських операцій на підприємстві. Все починається з обробки та перевірки первинних документів, а потім йдуть бухгалтерський та податковий облік, кадровий облік та розрахунок зарплати, підготовка і подання звітності, розрахунки з бюджетом.
  • Отож, також мається автоматизація обліку торговельної діяльності. Зокрема, можна виставляти рахунки на оплату, оформляти накладні та акти на продаж товарів і послуг, реєструвати рахунки постачальників, вести облік роздрібних продажів і повернень товарів.
  • Ще одна важлива функція цього рішення – облік виробничої діяльності. Якщо ви виготовляєте якусь готову продукцію, то вам зручно реєструвати виробництво, контролювати витрати та включати їх у собівартість.
  • Ну і, звичайно, облік грошових коштів та розрахунків. Система дозволяє зручно обробляти платіжні та касові доручення, вести облік готівки та безготівкових операцій, контролювати операції з еквайрингом, здійснювати розрахунки з клієнтами та постачальниками, управляти заборгованістю перед співробітниками.
  • А ще є можливість вести облік матеріальних цінностей, включаючи запаси та необоротні активи.
  • Щодо кадрового обліку та розрахунку заробітної плати, то ця система впорається з усім. Вона дозволяє працювати з персональними даними співробітників, реєструвати рух кадрів, організовувати роботу за штатним розкладом, управляти договорами підряду, фіксувати робочий час та розраховувати зарплату. Тут також передбачені різні системи оплати праці та аналітика діяльності співробітників, розрахунок податків та утримань, формування звітності заробітної плати.
  • Звісно, не можна забувати про завершення звітного періоду. Тут передбачені заключні операції та аналіз операцій за допомогою стандартних звітів та бухгалтерської аналітики.
  • Податковий облік також включений у цю систему. Вона дозволяє вести облік податкових зобов’язань та податкового кредиту, реєструвати податкові документи, враховувати податкову амортизацію необоротних активів, фіксувати доходи та витрати платника єдиного податку.
  • Крім того, “BAS Бухгалтерія КОРП” забезпечує формування регламентованої звітності. Це включає фінансову, податкову, статистичну та іншу звітність на основі облікових даних. Крім того, вона інтегрується з сервісом електронної звітності “FREDO Звіт”.
  • Якщо ви вже користуєтесь одним із таких програмних продуктів, як “Платежні документи 7.7”, “Бухгалтерія 7.7”, “Зарплата і Кадри 7.7” або продуктами лінійки 1С:Підприємство 8, включаючи різні конфігурації, такі як “Бухгалтерія”, “Зарплата і управління персоналом”, “Управління торговим підприємством”, рішення для бюджетної сфери, або версії технологічних постачань та “BAS Бухгалтерія”, ви можете придбати “BAS Бухгалтерія. КОРП” за умовами оновлення, окремо або разом з клієнтськими або серверними ліцензіями.
  • Якщо ви хочете отримати більш детальну інформацію щодо оновлення, зверніться до нашого менеджера, заповнивши форму на нашому веб-сайті. Вони з радістю нададуть вам всю необхідну допомогу.