Якщо бути водієм – то відповідальним та впевненим, тим більше, що сьогодні без таких навичок дійсно складно, адже, незалежно від віку, статі та займаної посади, потреба у наявності навичок керування автівкою рано чи пізно виникає у кожної людини, тому розглянемо, як обирати для себе автошколу та форму навчання, тим більше, що сьогодні українські майбутні водії дійсно мають широкий вибір, стандартизований підхід та доволі великий потенціал можливостей для свого розвитку.

Проте, на що звернути увагу та як знайти своє – розповідає досвідчений водій та провідний фахівець автошколи «Проспект» м. Дніпро https://avtoshkola.dp.ua/uk/, де вже багато років готують водіїв на категорії В, С, D, А та А1.

Міцна теоретична база для якісних практичних умінь

Прогрес не стоїть на місці, і сьогодні дає можливість кожному жителю міста Дніпро отримати водійське посвідчення, вивчаючи теоретичну частину у зручний час в найбільш зручному форматі – онлайн, під керівництвом спеціалістів зі значним досвідом як водіння, так і навчання цьому мистецтву інших.

Теоретичний курс онлайн автошколи містить:

  • 12 лекцій
  • 4 заняття від запрошених спеціалістів
  • Особистий куратор
  • Можливість отримати персональну консультацію щодня
  • Самостійна та дистанційна підготовка до теоретичного екзамену

Як показує досвід автошколи «Проспект», незважаючи на упереджене ставлення багатьох щодо ефективності онлайн навчання, саме такий спосіб є найбільш доступним сьогодні, адже він чудово суміщається з роботою та навчанням, Ви можете навчатися в будь-якому місці, для цього не потрібно їхати в автошколу, всі необхідні матеріали Ви отримуєте в повному обсязі – тож якість та об’єм навчання цілком залежить від бажання вчитися, особистої зацікавленості студента, і, звичайно, здатності планувати свій час та самостійно організовувати свій навчальний процес.

В усьому іншому онлайн формат абсолютно ні в чому не поступається офлайну, крім того, ми впевнені, що сучасний водій повинен бути на «ти» із новітніми технологіями, тим більше, що і автотехніка щороку прогресує у значній мірі, тому і водій має бути підготовлений до таких змін.

Екзамен українських доріг

Найстрашніший екзамен не той, що Вам влаштовують у автошколі, або відділку поліції, а щоденний екзамен життя, саме тому, обираючи автошколу та інструктора, обирайте серцем, обирайте людей, особливо тих, які люблять свою справу, ставляться до неї творчо та розуміють, що поведінка на дорозі – це не лише вміння керувати транспортним засобом, вчасне реагування на знаки та знання правил, це ще і обличчя українського водія, який любить свою машину, поважає інших, бере на себе відповідальність за безпеку та життя всіх учасників дорожнього руху, а також повністю усвідомлює, що те, як люди поводитимуться на дорозі завтра – цілком залежить від кожного з нас сьогодні. А тому, сідаючи за кермо, будьте терплячими, спокійними, і не забувайте, що без поступок побудувати доброзичливе суспільство неможливо.

Чого Вас мають обов’язково навчити в автошколі

Звичайно, що у свій час Ви опануєте всі необхідні навички, але набагато краще, якщо їх Вас навчать інструктори, аби потім Ви могли їх спокійно застосовувати у своєму повсякденному житті.

Отже, в автошколі Вас мають навчити як:

  • Паркуватися за різних умов: з обмежений та необмеженим проїздом
  • Як безпечно розганятися та екстрено гальмувати
  • Грамотно керувати авто за умов темної пори доби
  • Рухатися заднім та переднім ходом
  • Навчитися прогнозувати ситуації на дорозі та обирати оптимальний варіант дій
  • Маневрувати та оминати перешкоди за різних умов на дорозі та якості покриття