Locator Запоріжжя анонімне медичне обстеженняКомунарський район анонімне медичне обстеження Комунарський район Запоріжжя

анонімне медичне обстеження у Комунарський район у Запоріжжі

1
  • Реабилитационный центр Волна

    вулиця Чумаченко, тел. 0 (68) 541-66... показати
    вулиця Чумаченко, вулиця, тел. +380(68)541-66-89 детальніше

    анонімне медичне обстеженняціна невідома

    Реабилитационный центр Волна знаходиться у Запоріжжі, вулиця Чумаченко. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 23:00.

Коротко про анонімне медичне обстеження у Комунарський район у Запоріжжі

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу анонімне медичне обстеження, розташовані у Комунарський район у Запоріжжі. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Реабилитационный центр Волна , який розташований на вул. Чумаченко. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу анонімне медичне обстеження.

  • Чи є і скільки организацій у Комунарський район у Запоріжжі які надають послугу "анонімне медичне обстеження"?

    Так, у Комунарський район у Запоріжжі є 1 закладів які надають послугу "анонімне медичне обстеження".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "анонімне медичне обстеження" у Комунарський район у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу анонімне медичне обстеження, перейдіть на сторінку послуги "анонімне медичне обстеження у Комунарський район у Запоріжжі" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "анонімне медичне обстеження" у Комунарський район у Запоріжжі?

    Ціни на послугу "анонімне медичне обстеження" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "анонімне медичне обстеження у Комунарський район у Запоріжжі".

  • Послугами яких у Комунарський район у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Реабилитационный центр Волна.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

анонімне медичне обстеження у Комунарський район у Запоріжжі поряд

за станціями метро поряд:

    анонімне медичне обстеження у Запоріжжі

    анонімне медичне обстеження за районами Запоріжжя: