Locator Запоріжжя Вищі навчальні закладивулиця Научного Городка Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка Запоріжжя

Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі

1
  • Коммунальное высшее учебное заведение Хортицкая национальная учебно-реабилитационная академия Запорожского областного совета

    вулиця Научного Городка, тел. 0 (61) 286-53... показати
    вулиця Научного Городка, 59, тел. +380(61)286-53-04 детальніше
    Вищі навчальні заклади Коммунальное высшее учебное заведение Хортицкая национальная учебно-реабилитационная академия Запорожского областного совета знаходиться у Запоріжжі, вулиця Научного Городка. ..

Коротко про вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі (Запорізька)

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на вулиці Научного Городка у Запоріжжі (Запорізька). Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Коммунальное высшее учебное заведение Хортицкая национальная учебно-реабилитационная академия Запорожского областного совета , який розташований на вул. Научного Городка. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Скільки Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі?

    За даним Locator на вулиці Научного Городка у Запоріжжі ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на вулиці Научного Городка у Запоріжжі?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі: Коммунальное высшее учебное заведение Хортицкая национальная учебно-реабилитационная академия Запорожского областного совета.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на вулиці Научного Городка у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Коммунальное высшее учебное заведение Хортицкая национальная учебно-реабилитационная академия Запорожского областного совета.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади у Запоріжжі

Вищі навчальні заклади за районами Запоріжжя: