Locator Запоріжжя Швидка медична допомогавулиця Перемоги Швидка медична допомога на вулиці Перемоги Запоріжжя

Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі

1
  • Городская клиническая больница экстренной и скорой медицинской помощи, отделение нейрохирургии

    вулиця Перемоги, тел. 0 (61) 233-50... показати
    вулиця Перемоги, улица, тел. +380(61)233-50-46 детальніше
    Швидка медична допомога Городская клиническая больница экстренной и скорой медицинской помощи, отделение нейрохирургии знаходиться у Запоріжжі, вулиця Перемоги. Сьогодні ця організація працює ...

Коротко про швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі (Запорізька)

На цій сторінці зібрані швидка медична допомога, розташовані на вулиці Перемоги у Запоріжжі (Запорізька). Locator відомо про одна швидка медична допомога поряд з цим місцем серед яких Городская клиническая больница экстренной и скорой медицинской помощи, отделение нейрохирургии , який розташований на вул. Перемоги. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці швидка медична допомога.

  • Скільки Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі?

    За даним Locator на вулиці Перемоги у Запоріжжі ведуть діяльність 1 Швидка медична допомога.

  • Які Швидка медична допомога найкращі на вулиці Перемоги у Запоріжжі?

    Locator радить відвідати насступні Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі: Городская клиническая больница экстренной и скорой медицинской помощи, отделение нейрохирургии.

  • Де знаходиться найближчі від мене Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Швидка медична допомога, перейдіть на сторінку Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Швидка медична допомога залежать від конкретної послуги і Швидка медична допомога. Locator.ua дає можливість всім Швидка медична допомога вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Швидка медична допомога.

  • Послугами яких Швидка медична допомога на вулиці Перемоги у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Швидка медична допомога, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Городская клиническая больница экстренной и скорой медицинской помощи, отделение нейрохирургии.

  • Як зв'язатись з цими Швидка медична допомога?

    Контакти для зв'язку з цими Швидка медична допомога ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Швидка медична допомога у Запоріжжі

Швидка медична допомога за районами Запоріжжя: