Locator Запоріжжя Дитячі поліклінікиСоцмісто (6-е селище) Дитячі поліклініки Соцмісто (6-е селище) Запоріжжя

Дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі

1
  • КУ Областной медицинский центр репродукции человека Запорожского областного совета Центр планирования семьи и репродуктивного здоровья

    вулиця Леонида Жаботинского, тел. 0 (61) 212-31... показати
    вулиця Леонида Жаботинского, 3а, тел. +380(61)212-31-66 детальніше
    Дитячі поліклініки КУ Областной медицинский центр репродукции человека Запорожского областного совета Центр планирования семьи и репродуктивного здоровья знаходиться у Запоріжжі, вулиця Леонида...

Коротко про дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі

На цій сторінці зібрані дитячі поліклініки, розташовані на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі. . Locator відомо про одна дитячі поліклініки поряд з цим місцем серед яких КУ Областной медицинский центр репродукции человека Запорожского областного совета Центр планирования семьи и репродуктивного здоровья , який розташований на вул. Леонида Жаботинского. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці дитячі поліклініки.

  • Чи є і скільки Дитячі поліклініки працюють на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі?

    Так, на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі є Дитячі поліклініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Дитячі поліклініки.

  • Які Дитячі поліклініки найкращі на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі?

  • Де знаходиться найближчі від мене Дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Дитячі поліклініки, перейдіть на сторінку Дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Дитячі поліклініки залежать від конкретної послуги і Дитячі поліклініки. Locator.ua дає можливість всім Дитячі поліклініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Дитячі поліклініки.

  • Послугами яких Дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Дитячі поліклініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: КУ Областной медицинский центр репродукции человека Запорожского областного совета Центр планирования семьи и репродуктивного здоровья.

  • Як зв'язатись з цими Дитячі поліклініки?

    Контакти для зв'язку з цими Дитячі поліклініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Дитячі поліклініки на Соцмісто (6-е селище) у Запоріжжі поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Дитячі поліклініки у Запоріжжі

    Дитячі поліклініки за районами Запоріжжя: