Locator Запоріжжя Амбулаторії та медпунктиЦентр Амбулаторії та медпункти Центр Запоріжжя

Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі

4
  • Ку центр первичной медико-санитарной помощи № 10, Амбулатория № 9

    вулиця Перемоги, тел. 0 (61) 233-31... показати
    вулиця Перемоги, 91, тел. +380(61)233-31-18 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Ку центр первичной медико-санитарной помощи № 10, Амбулатория № 9 знаходиться у Запоріжжі, вулиця Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:00.
  • Амбулатория Страховой Медицины

    Центр, вулиця Сталеварів, тел. 0 (61) 220-42... показати
    Центр, вулиця Сталеварів, 17, тел. +380(61)220-42-40 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Амбулатория Страховой Медицины знаходиться у Запоріжжі, вулиця Сталеварів. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Центр протезирования

    Центр, вулиця Перемоги, тел. 0 (61) 220-04... показати
    Центр, вулиця Перемоги, 66, тел. +380(61)220-04-64 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Центр протезирования знаходиться у Запоріжжі, вулиця Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.
  • Центр первичной медико-санитарной помощи № 10 Амбулатория № 7, 8

    вулиця Леонида Жаботинского, тел. 0 (61) 233-61... показати
    вулиця Леонида Жаботинского, 32, тел. +380(61)233-61-39 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Центр первичной медико-санитарной помощи № 10 Амбулатория № 7, 8 знаходиться у Запоріжжі, вулиця Леонида Жаботинского. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до.

Коротко про амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі

На цій сторінці зібрані амбулаторії та медпункти, розташовані у Центрі у Запоріжжі. . Locator відомо про чотири амбулаторії та медпункти поряд з цим місцем серед яких Ку центр первичной медико-санитарной помощи № 10, Амбулатория № 9, Амбулатория Страховой Медицины, Центр протезирования та інші , які розташовані на вул. Перемоги, вул. Сталеварів і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці амбулаторії та медпункти.

  • Чи є і скільки Амбулаторії та медпункти працюють у Центрі у Запоріжжі?

    Так, у Центрі у Запоріжжі є Амбулаторії та медпункти. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Амбулаторії та медпункти.

  • Які Амбулаторії та медпункти найкращі у Центрі у Запоріжжі?

    Locator радить відвідати насступні Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі: Ку центр первичной медико-санитарной помощи № 10, Амбулатория № 9, Амбулатория Страховой Медицины, Центр протезирования.

  • Де знаходиться найближчі від мене Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Амбулаторії та медпункти, перейдіть на сторінку Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Амбулаторії та медпункти залежать від конкретної послуги і Амбулаторії та медпункти. Locator.ua дає можливість всім Амбулаторії та медпункти вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Амбулаторії та медпункти.

  • Послугами яких Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Амбулаторії та медпункти, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ку центр первичной медико-санитарной помощи № 10, Амбулатория № 9, Амбулатория Страховой Медицины, Центр протезирования.

  • Як зв'язатись з цими Амбулаторії та медпункти?

    Контакти для зв'язку з цими Амбулаторії та медпункти ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Амбулаторії та медпункти у Центрі у Запоріжжі поряд

за станціями метро поряд:

    Амбулаторії та медпункти у Запоріжжі

    Амбулаторії та медпункти за районами Запоріжжя: