Locator Запоріжжя Приватно практикуючі лікаріКомунарський район Приватно практикуючі лікарі Комунарський район Запоріжжя

Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі

4
  • Клиника Александр

    -, тел. 0 (67) 768-76... показати
    -, 121б, тел. +380(67)768-76-37 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Клиника Александр знаходиться у Запоріжжі, -. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:00.
  • Врач-онколог Алексей Колесник

    вулиця Культурная, тел. 0 (97) 315-31... показати
    вулиця Культурная, 177а, тел. +380(97)315-31-78 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Врач-онколог Алексей Колесник знаходиться у Запоріжжі, вулиця Культурная. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 16:00.
  • Медицинский физиотерапевтический кабинет

    -, тел. 0 (61) 289-26... показати
    -, 17, тел. +380(61)289-26-91 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Медицинский физиотерапевтический кабинет знаходиться у Запоріжжі, -. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.
  • Гинеколог Бабич Светлана Александровна

    вулиця Олімпійська, тел. 0 (61) 769-22... показати
    вулиця Олімпійська, 26б, тел. +380(61)769-22-10 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Гинеколог Бабич Светлана Александровна знаходиться у Запоріжжі, вулиця Олімпійська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 14:30 до 17:00.

Коротко про приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі

На цій сторінці зібрані приватно практикуючі лікарі, розташовані у Комунарський район у Запоріжжі. . Locator відомо про чотири приватно практикуючі лікарі поряд з цим місцем серед яких Клиника Александр, Врач-онколог Алексей Колесник, Медицинский физиотерапевтический кабинет та інші , які розташовані на вул. Культурная і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватно практикуючі лікарі.

  • Чи є і скільки Приватно практикуючі лікарі працюють у Комунарський район у Запоріжжі?

    Так, у Комунарський район у Запоріжжі є Приватно практикуючі лікарі. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Приватно практикуючі лікарі.

  • Які Приватно практикуючі лікарі найкращі у Комунарський район у Запоріжжі?

    Locator радить відвідати насступні Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі: Клиника Александр, Врач-онколог Алексей Колесник, Медицинский физиотерапевтический кабинет.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватно практикуючі лікарі, перейдіть на сторінку Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі залежать від конкретної послуги і Приватно практикуючі лікарі. Locator.ua дає можливість всім Приватно практикуючі лікарі вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватно практикуючі лікарі.

  • Послугами яких Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватно практикуючі лікарі, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Клиника Александр, Врач-онколог Алексей Колесник, Медицинский физиотерапевтический кабинет.

  • Як зв'язатись з цими Приватно практикуючі лікарі?

    Контакти для зв'язку з цими Приватно практикуючі лікарі ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватно практикуючі лікарі у Комунарський район у Запоріжжі поряд

за станціями метро поряд:

    Приватно практикуючі лікарі у Запоріжжі

    Приватно практикуючі лікарі за районами Запоріжжя: