Locator Запоріжжя Приватно практикуючі лікаріОлександрівський район Приватно практикуючі лікарі Олександрівський район Запоріжжя

Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі

3
  • Современная Территория Здоровья

    Олександрівський район, вулиця Святого Миколая, тел. 0 (93) 944-40... показати
    Олександрівський район, вулиця Святого Миколая, 29/11, тел. +380(93)944-40-50 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Современная Территория Здоровья знаходиться у Запоріжжі, вулиця Святого Миколая. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Наркологический центр доктора Кузьменко

    вулиця Українська, тел. 0 (66) 154-38... показати
    вулиця Українська, украинская, тел. +380(66)154-38-23 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Наркологический центр доктора Кузьменко знаходиться у Запоріжжі, вулиця Українська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Частный прием гинеколога Женское Здоровье

    вулиця Поштова, тел. 0 (50) 341-62... показати
    вулиця Поштова, 165, тел. +380(50)341-62-47 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Частный прием гинеколога Женское Здоровье знаходиться у Запоріжжі, вулиця Поштова.

Коротко про приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі

На цій сторінці зібрані приватно практикуючі лікарі, розташовані у Олександрівський район у Запоріжжі. . Locator відомо про три приватно практикуючі лікарі поряд з цим місцем серед яких Современная Территория Здоровья, Наркологический центр доктора Кузьменко, Частный прием гинеколога Женское Здоровье , які розташовані на вул. Святого Миколая, вул. Українська, вул. Поштова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватно практикуючі лікарі.

  • Чи є і скільки Приватно практикуючі лікарі працюють у Олександрівський район у Запоріжжі?

    Так, у Олександрівський район у Запоріжжі є Приватно практикуючі лікарі. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Приватно практикуючі лікарі.

  • Які Приватно практикуючі лікарі найкращі у Олександрівський район у Запоріжжі?

    Locator радить відвідати насступні Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі: Современная Территория Здоровья, Наркологический центр доктора Кузьменко, Частный прием гинеколога Женское Здоровье.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватно практикуючі лікарі, перейдіть на сторінку Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі?

    Ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі залежать від конкретної послуги і Приватно практикуючі лікарі. Locator.ua дає можливість всім Приватно практикуючі лікарі вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватно практикуючі лікарі.

  • Послугами яких Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватно практикуючі лікарі, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Современная Территория Здоровья, Наркологический центр доктора Кузьменко, Частный прием гинеколога Женское Здоровье.

  • Як зв'язатись з цими Приватно практикуючі лікарі?

    Контакти для зв'язку з цими Приватно практикуючі лікарі ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватно практикуючі лікарі у Олександрівський район у Запоріжжі поряд

за станціями метро поряд:

    Приватно практикуючі лікарі у Запоріжжі

    Приватно практикуючі лікарі за районами Запоріжжя: